PNEVMA.GR Το Περιοδικό των Φοιτητών της Φιλοσοφικής

    

Ο Μπούσουλας του Πρωτοετή

Διαβάστε στο
* Δωρεάν Υπηρεσίες 
από το PNEVMA.GR
* Τα νέα του ΠΝΕΥΜΑτος
* Συχνές ερωτήσεις για το PNEVMA.GR
* Απόψεις των φοιτητών για το περιοδικό της Φιλοσοφικής
* Μορφές που απεικονίζονται στο λογότυπο
* Γλωσσικά ζητήματα και διαξιφισμοί
* Τι έτος έχουμε;
* Ορθοπεδικός ή ...Ορθοπ-αι-δικός;
* Πώς γράφουμε διπλωματική εργασία
* Οι λόγοι Ζολώτα στην "αγγλική"
* Αλβανικές μεταναστεύσεις
* Σχέσεις Λογοτεχνίας-Ιστορίας
* Από ανέκαθεν ήθελα να ξαναεπαναλάβω ότι...
* Greeklish: η χαρά του ανορθόγραφου
* Γλωσσικά ζητήματα και διαξιφισμοί
Σημαντική ανακοίνωση νομικού περιεχομένου

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού τόπου υπόκειται σε:

Παραίτηση από κάθε ευθύνη 

Ανακοίνωση ως προς την πνευματική ιδιοκτησία.ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ 
Ο παρών διαδικτυακός τόπος δε φέρει καμία ευθύνη αναφορικά με:

1. κείμενα που φιλοξενεί στις σελίδες του ή άλλο υλικό την ακρίβεια ή αντικειμενικότητα των οποίων δεν είναι δυνατόν να εγγυηθεί. Παρ' όλα αυτά το Περιοδικό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το υλικό που φιλοξενείται στις σελίδες του να είναι ποιοτικό, ελεγμένο και αξιόπιστο.

2. τις απόψεις / θέσεις που υποστηρίζουν τα κείμενα που δημοσιεύονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Διευκρινίζεται ρητώς ότι τα κείμενα αυτά απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων τους και μόνο. Οι απόψεις αυτές δεν ταυτίζονται κατ' ανάγκη με τις θέσεις του Περιοδικού.

3. το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι χρήστες των διαδραστικών υπηρεσιών (π.χ. πλατφόρμα δημόσιων ασύγχρονων συζητήσεων) του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Οι χρήστες οφείλουν να τηρούν τις αντίστοιχες διατάξεις (περί συκοφαντίας, διάδοσης ψευδών ειδήσεων κ.α.) της κείμενης ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας. Οι παραβάτες θεωρούνται ότι καταπατούν τους όρους της άδειας χρήσης των παραπάνω υπηρεσιών, διαγράφονται από το σύστημα και τα στοιχεία τους μπορούν - εφόσον ζητηθεί κάτι τέτοιο - να ανακοινωθούν στις αρμόδιες αρχές.

4. το περιεχόμενο άλλων ιστοσελίδων προς τις οποίες οδηγούν τον αναγνώστη διασύνδεσμοι (links) ή διαφημιστικά πλαίσια (banners)ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (COPYRIGHT) 


Για άρθρα, παντός είδους κείμενα*, εικόνες, λογότυπα και γενικά πάσης φύσεως υλικό:


© 2003-2004 PNEVMA.GRΟ παρών διαδικτυακός τόπος και το σύνολο των περιεχομένων του αποτελούν έργο πνευματικής ιδιοκτησίας και εμπίπτουν στις διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2121/1993 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα) και τις διεθνείς συμβάσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται ρητώς η καθ' οιονδήποτε τρόπο ή μέσο αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή (ηλεκτρονική, μηχανική ή άλλη) και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του παρόντος διαδικτυακού τόπου, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.
*Αναδημοσιεύσεις: 
Οι αναδημοσιεύσεις από άλλους διαδικτυακούς τόπους ή μέσα φέρουν copyright δίπλα στο όνομα του συγγραφέα. Τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων, εικόνων κτλ που αναδημοσιεύονται ανήκουν στους συγγραφείς ή στα ηλεκτρονικά (ή άλλα) μέσα από όπου αναδημοσιεύονται. 
Οι νομικές συνέπειες από παραβιάσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας (π.χ. περιεχόμενο που ανακοινώνεται από χρήστες ή από τρίτους οι οποίοι έδωσαν ψευδή στοιχεία ή καταπάτησαν καθ' οιονδήποτε τρόπο την πνευματική ιδιοκτησία του σταλέντος περιεχομένου) βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους χρήστες ή τους τρίτους που ανακοίνωσαν/έστειλαν το περιεχόμενο και σε καμία απολύτως περίπτωση τον παρόντα διαδικτυακό τόπο. Οι υπεύθυνοι του παρόντος διαδικτυακού τόπου είναι σε κάθε περίπτωση υποχρεωμένοι να αφαιρούν άμεσα το αμφιλεγόμενο περιεχόμενο και να παρέχουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία του παραβάτη στις αρμόδιες αρχές. 
o

Είσαι φοιτητής της Φιλοσοφικής;
o Έχεις ταλέντο στο γράψιμο;
o

Έχεις χρήσιμο υλικό για τους συμφοιτητές σου;


Παροικιακός Ελληνισμός

Δ Ω Ρ Ε Α Ν     Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ
-
Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής παραδίδει φιλολογικά μαθήματα και αγγλικά 
- Σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου παραδίδονται όλα τα φιλολογικά μαθήματα & αγγλικά. 


Διαδικτυακή Πύλη για τους Φοιτητές της Φιλοσοφικής
© Copyright 2003-2005